Pravila privatnosti

UVOD

Razumijemo koliko je važna Vaša privatnost te način na koji se Vaši podaci obrađuju, donosimo sljedeću Politiku privatnosti gdje ćemo objasniti kada, zašto i kako prikupljamo osobne podatke od osoba koje posjete našu web stanicu www.bewellstudio.eu i koje zatraže da ih kontaktiramo ili koje nas kontaktiraju na bilo koji način.

Ova pravila navode i uvjete pod kojima možemo otkriti te podatke drugima i na koji način se brinemo o njihovoj sigurnosti.

Ova internetska stranica, kao i naši poslovni i informacijski sustavi, dizajnirani su sa svrhom usklađenja nacionalnim i EU pravnim okvirom u pogledu zaštite podataka i privatnosti korisnika. Kontinuirano će se ažurirati, a samu Politiku redovito unaprjeđujemo kako bismo unaprijedili i Vašu zaštitu.

PODACI O VODITELJU OBRADE

Voditelj obrade ove internetske stranice i Vaših osobnih podataka je:

BeWell Ker Koncept j.d.o.o., u daljnjem tekstu: “BeWell Studio”, XI Podbrežje 9, 10020 Zagreb, OIB : 34073634886, 01/652-7879, bewell.studio2@gmail.com

PODACI KOJE PRIKUPLJAMO I NAČELA NA KOJIMA TEMELJIMO SVOJU OBRADU

Ako samo pregledavate našu mrežnu stranicu, tada prikupljamo samo Vašu IP adresu, a ako nam se obratite putem našeg obrasca za kontakt ili izravno putem naše e-adrese, tada BeWell Studio prikuplja informacije o Vama. Informacije koje ispunite ili izravno pošaljete e-poštom, bilo putem obrasca za kontakt ili putem obrasca „rezervacije“ ili „recenzije“, bit će obrađene i pohranjene kako bismo Vas mogli kontaktirati i odgovoriti na Vaš upit.

U svojem poslovanju primjenjujemo sljedeća načela koja se odnose na zaštitu osobnih podataka:

  • ne prodajemo Vaše osobne podatke,
  • ne prikupljamo više informacija nego što je potrebno,
  • Vaše osobne podatke nikada ne dijelimo s trećim stranama,
  • ne čuvamo Vaše podatke ako to više nije potrebno,
  • o sigurnosti Vaših osobnih podataka brinemo se pomoću strogog kriptiranja, pridržavajući se svih propisa o zaštiti osobnih podataka i primjenjujući najviše sigurnosne IT standarde,
  • za primanje naših e-biltena tražimo Vašu izričitu privolu (opt-in) koju u svakom trenutku možete povući (opt-out) pomoću poveznice „Odjava“ koja se nalazi u svakoj poslanoj e-poruci,
  • ne rabimo nikakvu automatiziranu obradu, donošenje odluka niti profiliranje.

BeWell Studio upotrebljava osobne podatke za sljedeće svrhe:

  • ispunjavanje pravnih obveza, osobito s osnove računovodstvenih, knjigovodstvenih, propisa radnog prava i ostalih pravnih obveza,
  • obrada plaća zaposlenika, zapošljavanja, edukacije zaposlenika, liječničkih pregleda,
  • izrada mrežne stranice BeWell Studio ,
  • sklapanje različitih vrsta tipskih ugovora,
  • pružanje usluga korisnicima i odgovaranje na upite koje dobijemo putem naših obrazaca za kontakt,
  • dogovaranje oko termina ili njihove izmjene,
  • popunjavanje kartona sa zdravstvenim podacima,
  • slanje korisnih informacija o pogodnostima i popustima,
  • obavještavanje o novim uslugama i ažuriranjima usluga podsjetnika na dogovorene termine,
  • slanje marketinških poruka, e-biltena, obavijesti e-poštom o uslugama ili anketama za ispitivanje zadovoljstva uslugama,
  • objavljivanje slika i videozapisa na društvenim mrežama (uz izričitu privolu).

Ako ste mlađi od 16 godina, molimo Vas da nam prije davanja osobnih podataka priložite suglasnost roditelja ili nositelja roditeljske odgovornosti.

POHRANJIVANJE I OBRADA VAŠIH OSOBNIH PODATAKA

Podaci se pohranjuju na serveru društva Cloudflare, Inc., United States of America. Molimo Vas da pročitate i politiku privatnosti na stranici Cloudflare.com: https://www.cloudflare.com/privacypolicy/. Cjelokupan promet (prijenos datoteka) između ove mrežne stranice i Vašeg internetskog preglednika šifriran je i isporučen putem razine HTTPS. Dokumentaciju u papirnatom obliku čuvamo u sklopu svojeg poslovnog prostora u Republici Hrvatskoj, a sve to u svrhu pružanja najboljeg korisničkog iskustva.

ZAŠTITA VAŠIH OSOBNIH PODATAKA

Svi podaci prikupljeni fizičkim putem (privole, ugovori, punomoći te druga dokumentacija potrebna za rad) pohranjuju se u skladu s odgovarajućim standardima sigurnosti. Nakon zaprimanja fizičkim putem podaci se ponekad skeniraju radi digitalne pohrane. Svi sustavi u kojima se nalaze podaci (kako naša interna dokumentacija, tako i Vaši osobni podaci) neprestano se nadziru radi otkrivanja eventualnih ranjivosti i napada te su pohranjeni sukladno najvišim IT standardima, a o čemu se brine naše osoblje zaduženo za informatičku sigurnost.

VREMENSKI PERIOD ČUVANJA VAŠIH OSOBNIH PODATAKA

Uzimajući u obzir svrhu prikupljanja podataka, Be Well Studio osobne podatke zaposlenika čuva onoliko koliko je to predviđeno određenim pozitivnim propisima važećim na teritoriju Republike Hrvatske. Podatke o zdravlju naših klijenata, koje prikupimo ispunjavanjem zdravstvenih kartona, čuvamo uz izričitu privolu. Brišemo ih nakon određenog razdoblja neaktivnosti, a najduže do 12 mjeseci od Vaše zadnje posjete.

KOLAČIĆI I SVRHE U KOJE SE KORISTE

Na našim mrežnim stranicama koristimo kolačiće (cookies). To su male tekstovne baze podataka koje se pohranjuju lokalno u međumemoriji Vašeg internetskog pretraživača i čine pretraživanje stranica ugodnijim. Za surfanje na našim stranicama nije nužno da skidate cookies-e, a ukoliko ih skinete oni se nakon mjesec dana brišu. Ako imate račun i prijavite se na ovu mrežnu stranicu, postaviti ćemo privremeni kolačić kako bi utvrdili da li Vaš preglednik prihvaća kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i briše se kada ugasite preglednik. Kada se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića kako bi sačuvali Vaše podatke o prijavi i Vaše postavke zaslona. Kolačići prijave traju dva dana, a kolačići postavki zaslona traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, Vaša prijava će trajati dva tjedna. Ako se odjavite s računa, kolačići prijave bit će uklonjeni. Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić bit će spremljen u Vašem pregledniku. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i samo ukazuje na ID objave članka koji ste upravo uredili. Kolačić istekne nakon jednog dana.

KORIŠTENJE GOOGLE ANALYTICS-A ZA PRIKUPLJANJE VAŠIH PODATAKA

Ova mrežna lokacija koristi Google Analytics, tj. uslugu za analizu Google Inc. (“Google”). Google Analytics primjenjuje takozvane „kolačiće“, tj. „cookies“, tekstualne datoteke koje se pohranjuju na računalu korisnika i koje omogućuju analizu korištenja mrežne lokacije. Informacije nastale putem kolačića o korištenju ove mrežne lokacije od strane korisnika se u pravilu prenose na jedan poslužitelj Google-a u SAD-u i tamo se pohranjuju.

Na ovoj mrežnoj lokaciji je aktivirana IP-anonimnost tako da je prethodno skraćena IP-adresa korisnika Google-a unutar zemalja članica Europske unije ili u drugim državama potpisnicama ugovora o Europskom gospodarskom prostoru. Samo u iznimnim slučajevima se prenosi puna IP-adresa na jedan poslužitelj Google-a u SAD i tamo se skraćuje. Po nalogu vlasnika ove mrežne lokacije Google će koristiti ove informacije kako bi se analiziralo korištenje ove mrežne lokacije od strane korisnika, a da bi se sačinila izvješća o aktivnostima na mrežnoj lokaciji te da bi se vlasniku mrežne lokacije pružile daljnje usluge povezane s njenim korištenjem i korištenjem Interneta. IP-adresa koja je u okviru Google Analytics proslijeđena od strane Vašeg internetskog preglednika se ne povezuje s drugim podacima Google-a. Možete spriječiti pohranjivanje kolačića putem odgovarajućeg namještanja softwarea Vašeg preglednika. Upozoravamo da postoji mogućnost da u ovom slučaju nećete moći koristiti sve funkcije ove mrežne lokacije u potpunosti. Također, možete spriječiti evidentiranje podataka nastalih od strane kolačića i podataka koji se odnose na Vaše korištenje mrežne lokacije (uklj. Vašu IP-adresu) na Google-u, kao i obradu ovih podataka od strane Google-a, na način da skinete i instalirate Browser-Plugin koji je raspoloživ na sljedećoj poveznici: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en. Molimo obratite pozornost da je korištenje aplikacije browser-plugin ograničeno na odnosni preglednik i da se nakon instalacije ne smije deaktivirati ili brisati kako bi se i zadržala deaktivacija od strane Google Analytics. Izjava o zaštiti podataka od strane Google-a se može vidjeti na sljedećoj poveznici: http://www.google.com/intl/hr/policies/privacy/ .

Možete spriječiti i evidentiranja od strane Google Analytics tako što ćete kliknuti na poveznicu. U ovom slučaju se na Vašem računalu postavlja Opt-Out-Cookie koji sprječava buduće evidentiranje Vaših podataka prilikom posjete ove mrežne lokacije.

ODREDBE ZAŠTITE OSOBNIH PODATAKA VEZANE ZA FACEBOOK

Na mrežnoj stranici https://bewellstudio.eu/ voditelj obrade osobnih podataka ugradio je komponente društva Facebook, društvene mreže. Društvena mreža služi kao platforma za razmjenu mišljenja i iskustava, ili kako bi mrežnoj zajednici pružila osobne informacije ili informacije vezane za posao. Facebook svojim korisnicima dopušta izradu privatnih profila, usnimavanje slika i povezivanje putem zahtjeva za prijateljstvo. Facebook je vlasništvo tvrtke Facebook, Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, SAD. Ako osoba koja se koristi Facebookom živi izvan SAD-a ili Kanade, voditelj obrade osobnih podataka je Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irska. Otvaranjem bilo koje stranice mrežne stranice https:// bewellstudio.eu/ kojom upravlja voditelj obrade osobnih podataka i na kojoj je ugrađena komponenta Facebook (dodatak za Facebook), ispitanikov će preglednik prikazati odgovarajuću komponentu Facebook. Pregled svih dodataka za Facebook može se naći na stranici https://developers.facebook.com/docs/plugins/. Za vrijeme ove tehničke procedure Facebooku je pružena informacija o specifičnoj podstranici koju je posjetio ispitanik. Ako je ispitanik prijavljen na Facebook, u isto vrijeme Facebook može detektirati svaki njegov pregled mrežne stranice https:// bewellstudio.eu/, a tijekom boravka na mrežnoj stranici Facebook može detektirati koje je specifične podstranice posjetio. Ova se informacija prikuplja putem komponente Facebook i doznačuje se ispitanikovu računu na društvenoj mreži Facebook. Svaki put kad je ispitanik prijavljen na Facebook, a u isto vrijeme pristupa mrežnoj stranici https:// bewellstudio.eu/, Facebook će putem komponente Facebook primiti informaciju o tome. To će se dogoditi bez obzira klikne li ispitanik na komponentu Facebook ili ne. Ako ispitanik ne želi prijenos ove vrste informacije, može to spriječiti tako da se odjavi s Facebook računa prije pristupa mrežnoj stranici https:// bewellstudio.eu/.

VAŠA PRAVA PREMA UREDBI

Prema OUZP-u od 25. svibnja 2018. imate sljedeća prava:

  • pravo na ograničenje obrade Vaših osobnih podataka od strane
    BeWell Studia
  • pravo pristupa svim osobnim podacima koje je BeWell Studio prikupio o Vama,
  • pravo na brisanje (pravo na zaborav) svih osobnih podataka koje je
    BeWell Studio prikupio o Vama,
  • pravo ispravljanja svih osobnih podataka koje je BeWell Studio prikupio o Vama,
  • pravo na prijenos vaših podataka trećim stranama, a koji se trenutno nalaze u sustavima pohrane od strane BeWell Studia,
  • pravo prigovora na obradu Vaših osobnih podataka od strane
    BeWell Studia.

Za razmatranje i/ili pridržavanje zahtjeva utemeljenog na jednom od spomenutih prava nećemo naplatiti nikakvu administrativnu naknadu, osim ako se zahtjev ponavlja, ako je nepotreban ili ako iziskuje prekomjeran napor. Na Vaš ćemo zahtjev odgovoriti najkasnije u roku od 30 dana. Sva navedena prava možete ostvariti tako da nam se obratite na sljedeće načine:

  • putem e-pošte bewell.studio2@gmail.com ,
  • putem telefona 01/652-7879,
  • putem pošte na adresu XI Podbrežje 9, 10020 Zagreb.

NADZORNO TIJELO

Agencija za zaštitu osobnih podataka (AZOP) hrvatsko je nacionalno nadzorno tijelo. Ako niste zadovoljni načinom na koji rukujemo Vašim osobnim podacima ili ako smatrate da naša obrada vaših podataka nije zakonita, imate pravo podnošenja prigovora izravno nadležnom nadzornom tijelu na adresu: Agencija za zaštitu osobnih podataka, Selska cesta 136, 10 000 Zagreb, tel. 00385 (0)1 4609-000, faks 00385 (0)1 4609-099, e-adresa: azop@azop.hr, web: www.azop.hr

UNAPRJEĐENJE POLITIKE

U svrhu poštivanja zakonskih promjena odnosno promjena u svrhama i načinima obrade, zadržavamo pravo da se tekst ove politike povremeno prilagodi i unaprijedi. U takvim ćemo Vas slučajevima o tome pravovremeno obavijestiti na najprikladniji mogući način.

zadnja izmjena: 01.09.2021.

Dragi naši,

nadamo se da ste svi zdravi i željni dobre masaže 🙂

Od ponedjeljka 04.05. će Vam usluge BeWell studia opet biti dostupne.

Iako su mjere “popustile“ moramo i dalje paziti na Vaše i naše zdravlje.

Svi moramo poštovati preporuke Stožera i HZJZ .

Kako bismo mogli napraviti plan dolazaka, u skladu s propisanim mjerama, molimo Vas da svoje termine dogovorite telefonom već od subote 25.04.
na telefon : 091 111 7114.

Ukoliko dođete prije termina, molimo pričekajte vani dok Vas ne pozovemo. Držimo se principa: jedan djelatnik, jedan klijent, jedna prostorija.

Prije i poslije svakog korisnika moramo osigurati prozračivanje, dezinfekciju i poduzeti ostale mjere, stoga molimo da se pridržavate uputa naših djelatnika.


*Prilikom plaćanja, molimo pripremite točan iznos ili koristite beskontaktno kartično plaćanje.

Zahvaljujemo na strpljenu i povjerenju, BeWell team!